Logo

Prishtinë
Për dhëmbë të shëndetshëm dhe buzëqeshje të bukur, vetëm përmes Citysale përfitoni 20% ZBRITJE për kurorë zirkoni në Klinikën Stomatologjike  Gjermane “Dent House”.
Po ashtu, paraprakisht vizitat stomatologjike tek doktorët tanë janë falas
Nxitoni dhe përfitoni nga super oferta! 
Kujdesuni tek ne për buzëqeshjen tuaj! 

Çmimi rregull:  150 € 

Ulja : 20%

Çmimi i ofertës: 120  
  • Sample Banner