Logo

Prishtinë
Citysale ju dërgon në qendren “Doctor Fish-Prishtina” të përfitoni  40% ZBRITJE të terapisë për këmbë, duar dhe fytyrë.
Kjo terapi bëhet me metodën “Garra Rufa” ku do të bëhet me peshqi dhe zgjatë 15 minuta.
Përfitoni tani nga oferta! Relaksohu dhe kujdesu për trupin tuaj !

Çmimi i rregullt: 5 € 

ZBRITJE: 40% 

Çmimi i ofertës: 3 € ​
  • Sample Banner