Logo

Prishtinë
Asnjëherë nuk është vonë t’i përkushtoheni shëndetit tuaj dhe tani kjo është shumë lehtë përmes Citysle

Me 42 % ZBRITJE ju mund të përfitoni Pakon “Fëmijët e lumtur” për shëndetin e fëmijëve tuaj.

Kontaktoni Citysale dhe përfitoni nga kjo ofertë fantastike.

Oferta përfshinë:
  • Hemogram
  • Kolesterol
  • Trigiliceridet
  • Uresa
  • Keratina
  • Hba1c
  • EKG+Interpretim
  • Vizite te mjeku familiar

Çmimi i rregullt: 50 € 
ZBRITJE: 42 % 
Çmimi i ofertës: 29 € ​
  • Sample Banner