Logo


Ofertat në telefona të mençur!

mobapp_img

Aplikacion i ri Mobil për ata që janë në lëvizje.

Me aplikacionet tona mobile tash është e mundshme blerja e ofertave mahnitëse edhe duke qenë në lëvizje. Nëse keni iPhone, Blackberry ose Android, aplikacionet tona mobile ju garantojnë që nuk do të ju ik ndonjë ofertë!

 
  • E thjeshtë dhe e përshtatshme. - Qasje e lehtë në Ofertat ditore prej kudo dhe kurdo.
  • GPS teknologji ju mundëson të gjeni ofertat të cilat janë më afër. As thirrje e as pritje, në shërbim të shpejt, 24/7.
  • Shpërndani ofertat ditore në rrjetet sociale.
  • googleplay
  • googleplay