Logo


Mënyrat e Pagesës

Statusi juaj
Ju duhet të jeni 18 vjeç ose më i vjetër për të blerë ndonjë produkt nga ne.
Regjistrimi
Për të blerë ndonjërin prej ofertave në web faqen tonë duhet të jeni të regjistruar paraprakisht.
1. Pagesa direkt te biznesi
- Pagesa për ofertën bëhet drejtpërdrejt tek biznesi. 
- Pasi të bëni blerjen-rezervimin e ofertës Citysale ju lëshon kuponin e ofertës. 
- Kuponin mund të merrni nga llogaria juaj apo edhe nga emaili juaj.
- Printimi i kuponit nuk është i detyrueshëm.
- Kuponin mund ta tregoni nga Smart phone ose nga Tableti juaj. 
- Kuponin mund ta tregoni nga Smart phone ose nga Tableti juaj. 
- Shfrytëzoni ofertën tuaj me zbritje të volitshme.
2. Pagesa me Korrier
Pasi të bëni rezervimin e kuptonit ju lutemi kontaktoni me biznesin rreth kushteve dhe çmimit të dërgesës. 
E drejta për të anuluar dhe për të kthyer produktet ?
Nëse ju jeni një klient, ju keni të drejtë të ktheni produktin ose të anuloni porosinë tuaj online jo më vonë se 7 ditë pas ditës që merrni produktin.
Citysale ofron rimbursim për kuponët që kthehen deri ne 7 ditë pas blerjes. Kuponët nuk duhet të jenë të shpenzuar. Citysale rezervon të drejtën që të ndryshojë maksimumin e ditëve lejohet kthimi i kuponit, varësisht prej llojit të shërbimit apo produktit të ofruar. Koha që nevojitet për të kthyer mjetet është 3 ditë pune.

Për më shumë pyetje mos ngurroni të na dërgoni e-mail në info@citysale.co ose na telefononi në:
+377 (0) 45 220 444.
Ju mund të na kontaktoni edhe përmes chat-it në ueb faqe i cili gjendet në këndin e poshtëm të anës së djathtë në www.citysale.co