Logo


Partneritet

Duke u anëtarësuar në Citysale si partnerë ju mund të shpërbleheni me kredite vetëm duke bërë shpërndarjen e ofertave apo produkteve në rrjetet sociale dhe shitjen e tyre, pastaj me ato kredite mund të bëni blerjen e ofertave të ndryshme në Citysale.
Po ashtu për ata partnerë të cilët janë pronarë të ndonjë web-faqeje Citysale ju mundëson të krijoni widgets të cilat mund të i shfaqni në web faqen tuaj ku do të paraqiten të gjitha ofertat që janë në Citysale dhe klientët tuaj mund të bëjnë blerje përmes web-faqes tuaj në Citysale.
Për më shumë pyetje mos ngurroni të na dërgoni e-mail në info@citysale.co ose na telefononi në +377 (0) 45 220 444 . Ju mund të na kontaktoni edhe përmes chat-it në ueb faqe i cili gjendet në këndin e poshtëm të anës së djathtë në www.citysale.co

Informatat e uebfaqes

 • *
  Shkruani URL-në~*Shkruani url valide
  *
  Shkruani llojin e uebfaqes

Informatat e llogarisë

 • *
  Shkruani Emrin
  *
  Shkruani mbiemrin
 • *
  Shkruani emrin e kompanisë
  *
  Shkruani personin kontaktues
 • *
  Shkruani adresën 1
 • *
  Selektoni një Shtet nga lista
  *
  Selektoni një Qytet nga lista
 • *
  Shkruani Qytetin
  *
  Shkruani Kodin Postal/Zip
 • *
  Shkruani numrin e Telefonit
 • *
  Shkruani Email Adresën~*Shkruani email adresë valide
  *
     
  Kodi i Sigurisë nuk është i vlefshëm   
 • Pajtohem me Kushtet dhe rregullat e përdorimit të Affiliate Duhet të pajtoheni me kushtet dhe rregullat tona të përdorimit