Logo


Partneritet pyetje


Çfarë do të paraqitet në ueb faqen time?
Kjo varet nga ju! Ju mund të zgjidhni për të përdorur njërën nga linqet tona apo banera reklamues, ose fusha për të përshtatur dukjen dhe ndjenjën në sajtin tuaj.
Sa mund ta fitoj?
Ne ofrojmë norma të përqindjes me karakter garues - sa më shumë që reklamoni ofertat në www.citysale.co, aq më shumë mund të fitoni!
Sa kohë duhet për të filluar?
Regjistrohuni dhe ne do të shikojmë aplikacionin tuaj brenda 3-5 ditëve të punës. Nëse keni pyetje të tjera, na shkruani e-mail në info@citysale.co apo na kontaktoni përmes chat-it në ueb faqe i cili gjendet në këndin e poshtëm të anës së djathtë në www.citysale.co , ne jemi këtu për të ju ndihmuar.