Esklusive
Verifikuar
Voucher Image
Business Logo

Blej 50 euro dhe perfito kupon 10 euro

Fund Sunday, Mar 28 2021 CET

Merre Kodin Kodi i Kuponit : 45638
Termat dhe Kushtet
Bleni produkte te ndryshme nga Cityshop me vler 50 euro, dhe perfitoni automatikisht kupon me vler 10 euro ku mund ti shfrytzoni në blerje tek Cityshop. Bleni produkte te ndryshme nga Cityshop me vler 50 euro, dhe perfitoni automatikisht kupon me vler 10 euro ku mund ti shfrytzoni në blerje tek Cityshop.
Në Trend Ofertat e vikendit
Ruaj tek Portofoli juaj 0

Detaje

Cityshop vjen me risi unike vetëm për ju. Tani ju mund te bleni produkte nga Cityshop me vler deri 50 euro dhe mund te merrni shperblim kupon nga Cityshop me vler 10 euro Cityshop vjen me risi unike vetëm për ju. Tani ju mund te bleni produkte nga Cityshop me vler deri 50 euro dhe mund te merrni shperblim kupon nga Cityshop me vler 10 euro

Përjashtimet

? Cityshop Na ndiqni në Facebook ? Cityshop Na ndiqni në Facebook

REKLAMA