Esklusive
Verifikuar
Voucher Image
Business Logo

Blej 100 euro dhe perfito kupon 20 euro

Fund Friday, Jul 31 2020 CET

Termat dhe Kushtet
Bleni produkte te ndryshme nga Cityshop me vler 100 euro, dhe perfitoni automatikisht kupon me vler 20 euro ku mund ti shfrytzoni në blerje tek Cityshop. Bleni produkte te ndryshme nga Cityshop me vler 100 euro, dhe perfitoni automatikisht kupon me vler 20 euro ku mund ti shfrytzoni në blerje tek Cityshop.
Në Trend Ofertat e vikendit
Ruaj tek Portofoli juaj 0

Detaje

Cityshop vjen me risi unike vetëm për ju. Tani ju mund te bleni produkte nga Cityshop me vler deri 100 euro dhe mund te merrni shperblim kupon nga Cityshop me vler 20 euro Cityshop vjen me risi unike vetëm për ju. Tani ju mund te bleni produkte nga Cityshop me vler deri 100 euro dhe mund te merrni shperblim kupon nga Cityshop me vler 20 euro

Përjashtimet

Cityshop Na ndiqni në Facebook Cityshop Na ndiqni në Facebook

REKLAMA