Esklusive
Verifikuar
Voucher Image
Business Logo

Blej 30 euro dhe perfito kupon 5 euro

Fund Friday, Apr 30 2021 CET

Termat dhe Kushtet
Bleni produkte te ndryshme nga Cityshop me vler 30 euro, dhe perfitoni automatikisht kupon me vler 5 euro ku mund ti shfrytzoni në blerje tek Cityshop. Bleni produkte te ndryshme nga Cityshop me vler 30 euro, dhe perfitoni automatikisht kupon me vler 5 euro ku mund ti shfrytzoni në blerje tek Cityshop.
Në Trend Ofertat e vikendit
Ruaj tek Portofoli juaj 0

Detaje

Cityshop vjen me risi unike vetëm për ju. Tani ju mund te bleni produkte nga Cityshop me vler deri 30 euro dhe mund te merrni shperblim kupon nga Cityshop me vler 5 euro Cityshop vjen me risi unike vetëm për ju. Tani ju mund te bleni produkte nga Cityshop me vler deri 30 euro dhe mund te merrni shperblim kupon nga Cityshop me vler 5 euro

Përjashtimet

? Cityshop Na ndiqni në Facebook ? Cityshop Na ndiqni në Facebook

REKLAMA