• Ballina Journal Erdhi koha për zgjedhje – mere vendimin e duhur për familjen duke blerë banesë të re
Back

Erdhi koha për zgjedhje – mere vendimin e duhur për familjen duke blerë banesë të re

Postuar Sipas Al Trade Center Postuar në Biznes ,Info ,Marketing / 0 Komente

Zgjedhja e ambientit të jetesës për familjen tuaj është një prej vendimeve më të rëndësishme dhe aspak të lehta.

Megjithatë, tashmë gjithçka lehtësohet kur keni para vetes mundësinë më të mirë për të investuar për të ardhmen e fëmijeve tuaj.

Gjeneratat e tëra do t’iu falënderojnë që keni arritur të siguroni të ardhmen për ta, pasi do të shijojnë perëndimin e diellit në kryeqytet, krahas kënaqësisë ultimative të jetesës në kushte të njëjta si në perëndim.

Linda Premium Residence i ka të gjitha që ju duhet, me kushte të shumta si:

-Institucionin Parashkollor “Linda” e cila funksionon në hapësirat e komplekseve
-Furnizim të rregullt me energji elektrike 24h, ujë të pijshëm përmes sistemit te filtrimit 24h, dhe sigurim në hyrje të objekteve.
-Programi i lojalitetit në qendrat e Al Trade Market
-Restaurant dhe Market
-Sistemi Smart Home
-Hapësira të gjelbëruara

Qasja e Lindës në qytet është fantastike – lidhen me qytetin dhe me periferinë duke pasur qasje buzë rrugës A që lidhet me rrugën B dhe me qendrën e qytetit.

Investimi në Linda Premium Residence mund të bëhet edhe me formë financimi afatgjate me NLB Bankën.

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë të shënuara *

Ju duhet të për të postuar komentin