Kartelë Bonusi

Mediteran Group
  • birthday

Mediteran Group vazhdon t'ju suprizoj.Tani me Kartelën për blerje.

Blerjet me kartel ku përfshihen të gjitha produktet.

39 Days left to Redeem

Përfito 2% zbritje në çdo artikull.Pas çdo blerje njofto, që gjithashtu posedon Bonus Kartelën, dhe përfito zbritjen.

Mediteran Group

Na ndiqni në Facebook

1Selekto shumën
Çmimi
Zbritje
Çmimi
50€ 50% 25€

REKLAMA