Kartela e Familjes

Eli-Ab
  • birthday

Merrni ''Kartelën e Familjes'' dhe furnizohuni tek marketi ELI-AB me gjëra të ndryshme, ku mund të përfitoni pika varësisht nga numri i artikujve të blerë.

Përdorni kartelën për çdo blerje që të përfitoni pikat.

38 Days left to Redeem

Për çdo 100 pikë përfitoni 4 euro gratis

1Selekto shumën
Çmimi
Zbritje
Çmimi
0.01€ 100% 0€

REKLAMA