• birthday

​Njihuni me avantazhet që kjo kartë sjell për ju! 
Karta Vital, një produkt i Grupit të Spitaleve Amerikane është një mjet identifikimi i personalizuar, e cila mundëson ulje të çmimeve për shërbimet e ofruara pranë çdo Spitali Amerikan. Me Kartën VITAL ju jeni jo vetëm mbajtës i një karte prestigjioze, por edhe përfitues i shumë avantazheve që ju njeh karta.

36 Days left to Redeem

Falë Kartelës VITAL fitoni të drejtën të trajtoheni në mënyrë preferenciale në të gjitha degët e Spitalit Amerikan në Tiranë, Durrës, Fier dhe në Prishtinë, duke përfituar ulje të tarifave për shërbime diagnostikuese, nga momenti i marrjes së Kartës VITAL dhe në vazhdim.
Ju do të përfitoni deri në 20 % zbritje në të gjitha vizitat e mjekëve, check up-et, ekzaminimet laboratorike, ekzaminime radiologjike; si dhe 10 % zbritje në të gjitha ndërhyrjet kirurgjikale. 
Do të jeni gjithmonë një hap përpara në njoftimin mbi paketat e Check up-it; Fushatat dhe Ofertat mbi çdo departament dhe shërbim.

1Selekto shumën
Çmimi
Zbritje
Çmimi
0.01€ 100% 0€

REKLAMA