Oferta të zgjedhura

Oferta të zgjedhura

Shiko të gjitha
Shëndet & Bukuri
VACUUM THERAPY FYTYRE
56% NGA

VACUUM THERAPY FYTYRE

Biolaser Prishtinë Home

45€ 19.90€

Shërbimet në shtëpi
Pako DREAM
50% NGA

Pako DREAM

Artmotion

19.90€ 9.90€

Shëndet dhe Fitness
Rezonanca Magnetike -50%
50% NGA

Rezonanca Magnetike -50%

Spitali Euromed

200€ 100€

Shëndet dhe Fitness
CT Angiografi
40% NGA

CT Angiografi

Spitali Euromed

250€ 150€

Ushqim & Pije
Meny me zbritje
12% NGA

Meny me zbritje

Restaurant Xeni Imperial

25€ 22€