• Shtëpi Journal Jeto qetë në kompleksin Linda Premium Residence – vëzhgim 24 orë me kamera!
Back

Jeto qetë në kompleksin Linda Premium Residence – vëzhgim 24 orë me kamera!

Postuar Sipas Cityshop Postuar në Info ,Marketing / 0 Komente

Linda Premium Residence ka menduar gjatë në mënyrë që të sigurojë për banorët një vend ku ata ndihen të qetë dhe jetojnë pa frikë gjatë gjithë kohës. Duke marrë parasysh këtë fakt ky kompleks ka siguruar që i gjithë vendi të jetë nën vëzhgimin e kamerave 24 orë në ditë.

Pra kompleksi, Linda Premium Residence krahas kushteve me standarde botërore, vjen edhe me kritere strikte të sigurisë dhe padyshim mund të themi se kryeqyteti i Kosovës po begatohet më një prej komplekseve më madhështore të banimit në gjithë rajonin.

Kompleksi Linda Premium Residence gjenet në zonën “Prishtina e Re” buzë rrugës A që lidhet me rrugën B dhe me Qendrën.

Banesat në Linda Premium Residence po shiten me ritme të shpejta dhe kriteret e sigurisë e standardet tjera ndërtimtore janë të pakonetstueshme.

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë të shënuara *

Ju duhet të kyçeni për të postuar komentin