Lajme

Postuar Sipas SushiCo Kosova

Dita-ditës Kosova po pasurohet me brende prestigjioze të cilat po zgjërohen dhe po ofrojnë produktet dhe shërbimet e tyre për konsumtorët e vendit tonë. Por brendi që po hapet sot është shumë më i veçantë se të tjerët. Fjala është për SushiCo, rrjet i restauranteve që kombinon...

Lexo më shumë
Postuar në Biznes   ,Info   ,Marketing   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : SushiCo Kosova

• Auto Mita dominon industrinë e veturave të reja edhe për vitin 2018 duke mbetur pakontestueshëm lider i tregut. • Pothuajse çdo e treta veturë e re e shitur në Kosovë është nga Auto Mita.  • Lanson brendimin me showroomin e ridisenjuar për një epokë të re. Tashmë edhe zyrtarisht është konfirmuar...

Lexo më shumë
Postuar në Biznes   ,Info   ,Marketing   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Renault dhe Dacia - Auto MITA

Sheqeri nuk siguron ndonjë vlerë ushqyese dhe ushqimet me sheqer dhe pije shpesh janë ushqimet me më shumë kalori si: frutat, perimet dhe drithërat. Rekomandohet kufizimi i sheqerit deri në 100 kalori në ditë për gratë dhe 150 kalori në ditë për burrat. Rreziku i diabetit Konsumi i lartë i sheqerit mund të...

Lexo më shumë
Postuar në Info   ,Marketing   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Spitali Amerikan - American Hospital Kosova

Cerma ndodh kur ka çrregullime të nivelit të acidit urik (urik acidi) në gjak dhe qeliza. Acidi urik është një produkt përfundimtar i metabolizimit të kimikateve të quajtura purina që gjenden në shumë ushqime. Purinat gjenden gjithashtu në formë natyrore në trup. Normalisht, trupi e nxjerr acidin urik...

Lexo më shumë
Postuar në Info   ,Marketing   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Spitali Amerikan - American Hospital Kosova

A jeni te lodhur nga dietat e mundimshme me vite te gjata dhe te paefektshme ne humbjen e peshes?  Zgjidhja tanimë gjëndet pranë jush,në spitalin Amerikan ne Prishtine,aty ku ofrohen sherbimet per trajtimin mjekesor te mbipeshes patologjike me teknologji moderne laparoskopike mini-inazive . Definicioni i mbipeshës dhe obesiteti Sikur mbipesha dhe obesiteti të...

Lexo më shumë
Postuar në Info   ,Marketing   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Spitali Amerikan - American Hospital Kosova
Regjistri u gjet: 51 | 11 Faqe(t)