Lajme

Kategoria : Biznes
Postuar Sipas Al Trade

Zgjedhja e ambientit të jetesës për familjen tuaj është një prej vendimeve më të rëndësishme dhe aspak të lehta. Megjithatë, tashmë gjithçka lehtësohet kur keni para vetes mundësinë më të mirë për të investuar për të ardhmen e fëmijeve tuaj. Gjeneratat e tëra...

Lexo më shumë
Postuar në Biznes   ,Info   ,Marketing   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Al Trade
Postuar Sipas Al Trade

Al Trade Center e njohur tani për ofertat më të mëdha rreth blerjeve në kompleksin Linda Premium Residence qytetit të Prishtinës iu ofron një kompleks në nivel evropian. Meqenëse ishte 20 vjetori i themelimit të kompanisë së Al Trade Center çmimi i banesave dhe të penthouse ra deri në 20% zbritje! Nga data 1 gusht...

Lexo më shumë
Postuar në Biznes   ,Info   ,Marketing   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Al Trade
Postuar Sipas Al Trade

Kompania udhëheqëse e ndërtimit dhe tregtisë me material ndërtimor, e njohur për shërbimet e saja profesionale dhe me cilësi të lartë feston 20 vjetorin e themelimit. Gjatë këtyre 20 viteve ne punuam me përkushtim për të sjellur tek ju mundësi të reja të jetesës me stile ndërkombëtare. Ky...

Lexo më shumë
Postuar në Biznes   ,Info   ,Marketing   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Al Trade
Postuar Sipas Al Trade

Një vendim që merret me kujdes në jetë ndikon edhe si do ta jetoni jetën, si kënaqeni edhe prezencën me familjen tuaj. Banesat në Linda Premium Residencë janë të ndërtuara me arkitekturë fine, moderne dhe me standardet më të larta botërore. Karakteristikat e objektit janë: Izolim i jashtëm me...

Lexo më shumë
Postuar në Biznes   ,Info   ,Marketing   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Al Trade
Postuar Sipas Gorenje Department Store

Të Enjten me datë 27.06.2019 po hapet Qendra më e re në MALISHEVË Ruani datën dhe përfitoni nga ofertat. Vendi: Malishevë Ora: 10:00 Adresa: Rruga Rilindja Kombëtare PN

Postuar në Biznes   ,Info   ,Marketing   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Gorenje Department Store
Regjistri u gjet: 13 | 3 Faqe(t)