Lajme

Kategoria : Info
Postuar Sipas EBC Cosmetics

Kompania lidere në industrinë e kozmetikës në vend, EBC Cosmetics, sipas orarit të zakonshëm po e vazhdon punën për t’i ofruar klientëve të tyre produktet e brendeve më të njohura ndërkombëtare të kozmetikës. Në muajin mars të këtij viti, EBC ka lansuar për here të pare platformën...

Lexo më shumë
Postuar në Biznes   ,Info   ,Marketing   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : EBC Cosmetics
Postuar Sipas

Padyshim se në këtë periudhë në të cilën po kalojmë, si asnjëherë më parë po e vlerësojmë rëndësinë e mjekut dhe shëndetit të mirë në përgjithësi. Shëndeti është pasuria më e vlefshme e çdo njeriu! Prandaj, ekspertët thonë se...

Lexo më shumë
Postuar në Financa   ,Info   ,BLOG   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit :
Postuar Sipas

Shëndeti është mbi të gjitha. E për të siguruar një shëndet të mirë, përveç gjenetikës, aktivitetit fizik, ushqimi të shëndetshëm, etj. nevojitet edhe një ambient i shëndetshëm në vendin ku jetoni. Por, çfarë nënkuptohet me ambient të shëndetshëm ku jetoni dhe...

Lexo më shumë
Postuar në Info   ,Marketing   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit :

Embolia pulmonare shkaktohet nga bllokimi i një ene gjaku që transporton gjakun nga zemra në mushkëri ose anasjelltas, për ta furnizuar me oksigjen. Pra, është një bllokim komplet ose i pjesshëm që ndodh në arterien pulmonare ose në një nga degëzimet e saj. Përgjegjës për këtë bllokim...

Lexo më shumë
Postuar në Financa   ,Info   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Spitali Amerikan - American Hospital Kosova

Gjëndra Tiroide është gjëndër e cila në pjesën e përparme të qafës. Ajo përmes hormoneve te saj kontrollon metabolizmin, rritjen, dhe pjekurine, zhvillim dhe funksion të sistemit nervor, metabolizimin e yndyrnave, sheqernave, mer pjesë në sistemin kardiovaskular, hematopetik, gastrointestinal dhe gjithashtu në shtatzani...

Lexo më shumë
Postuar në Financa   ,Info   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Spitali Amerikan - American Hospital Kosova
Regjistri u gjet: 65 | 13 Faqe(t)