Lajme

Kategoria : Marketing
Postuar Sipas Al Trade

Kur mendoni si të përfitoni, të ardhurat pasive janë gjëja e parë që ju bjen në mendje, por, a dëshironi të investoni e t’ja rrisni vlerën, e bashkë me këtë të siguroni edhe jetesën për familjen? Sepse te Linda Premium Residence mund t’i bëni të dyjat, edhe të rritni vlerën e investimit,...

Lexo më shumë
Postuar në Info   ,Marketing   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Al Trade
Postuar Sipas Al Trade

Zgjedhja e ambientit të jetesës për familjen tuaj është një prej vendimeve më të rëndësishme dhe aspak të lehta. Megjithatë, tashmë gjithçka lehtësohet kur keni para vetes mundësinë më të mirë për të investuar për të ardhmen e fëmijeve tuaj. Gjeneratat e tëra...

Lexo më shumë
Postuar në Biznes   ,Info   ,Marketing   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Al Trade

Kur thuhet nerv, duhet të kihet parasysh se ai paraqet një tel (i ngjashmë me kabllon e energjisë elektrike) i cili shtrihet që prej trurit, përgjatë trungut trunor dhe palcës së kurrizit, deri në maje të gishtave të duarve dhe të këmbëve. Nervat udhëtojnë përgjatë krahëve dhe këmbëve...

Lexo më shumë
Postuar në Info   ,Marketing   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Spitali Amerikan - American Hospital Kosova

Ataku i Zemres ose Infarkti i Miokardit, eshte nje dem permanent i muskulit te zemres. “Mio” do te thote muskul, “Kardio” i referohet zemres, dhe “Infarkt” do te thote vdekje e indit si pasoje e mungeses se furnizimit me gjak. Cfare ndodh gjate infarktit te miokardit? Muskuli i zemres kerkon gjithnje nje furnizim konstant me gjak te pasur me oksigjen ne menyre qe te ushqehet. Arteriet...

Lexo më shumë
Postuar në Info   ,Marketing   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Spitali Amerikan - American Hospital Kosova

Sipas specialistëve, sëmundja ka raste që lind edhe para moshës 65-vjeçare, por këto raste janë të rralla dhe karakterizohen nga histori të veçanta. Psh, pacienti mund të jetë me sindromën Down. Probabiliteti i këtyre pacientëve me Down, për t’u sëmurë edhe me Alzheimer pas moshës...

Lexo më shumë
Postuar në Info   ,Marketing   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Spitali Amerikan - American Hospital Kosova
Regjistri u gjet: 55 | 11 Faqe(t)