Karrige të duhur për ambientin tuaj

Data e fillimit Jul 25, 2019 Data e përfundimit Aug 19, 2019

Na vizitoni në sallonin tonë për të parë mbi 50 modele të karrigeve nga materiale dhe dizajne të ndryshme.

Shpërndaje këtë zbritje

Qëllimi i Bercom Mobile është që gjithmonë të jemi në hap me tregun dhe klientëve t’i ofrojmë një gamë të gjërë të produkteve.
1 Bercom Mobile Magjistralja,
Prishtina,
Prishtinë-Fushë Kosovë km. i 3-të. Nr. 290,
10000,
Kosovo
Shiko në hartë