NXITONI, -50% ZBRITJE!

Data e fillimit Jan 27, 2020 Data e përfundimit Feb 29, 2020

NXITONI, -50% ZBRITJE!

Edhe pak ditë kanë mbetur për ta shfrytëzuar zbritjen deri në 50%  në të gjithë koleksionin e Mobilerisë Dogtas, me mundësi blerje dei në 12 këste dhe 0% interes.

Festa speciale Zbritje e ardhshme

Shpërndaje këtë zbritje

Dogtas Exclusive Kosova ofron mobiljet me dizajnet më unike dhe me kualitetin e dëshmuar si brend i njohur në Europë e më gjerë.
1 Dogtas Exclusive Kosova Magjistralja,
Prishtina,
Prishtinë - Fushë Kosovë,
10000,
Kosovo
Shiko në hartë