Just Cavalli ne Zbritje !

Data e fillimit May 14, 2020 Data e përfundimit May 31, 2020

Të dalluara, të sofistikuara, aq sa nuk kan si të bëhen më mirë se kaq!?

EMO

Vikendi Zbritje e ardhshme

Shpërndaje këtë zbritje

EMO është njëra prej kompanive kryesore në Kosovë për shitjen dhe servisimin e orëve dhe aksesorëve, duke qenë distributor gjeneral i brendeve me renome botërore, si: Versace, Versus Versace, Roberto Cavalli, Just Cavalli, Esprit, Maserati dhe shumë të tjera.
1 EMO Lokacioni 1,
Prizren,
Adem Jashari Nr.65,
20000,
Kosovo
Shiko në hartë
2 EMO Lokacioni 2,
Prishtina,
Albi Mall,
10000,
Kosovo
Shiko në hartë
3 EMO Lokacioni 3,
Prizren,
Rifat Ukimeri (Abi Center),
20000,
Kosovo
Shiko në hartë
4 EMO Lokacioni 4,
Prishtina,
Sheshi i Shadërvanit,
20000,
Kosovo
Shiko në hartë