Ofertat e shtatorit teknologji

Data e fillimit Sep 06, 2019 Data e përfundimit Sep 30, 2019

Ju sjellim ofertën me produkte të teknologjisë.
Shfrytëzo ofertën dhe përfito nga çmimet e ulëta.

Shpërndaje këtë zbritje

Products:
BOSCH
Sony Ericsson
Sony
Panasonic
LG
Siemens
Samsung
CONTI
Beko
Capriolo
Tefal
First
Neo
Kelon
Rowenta
Moulinex
Dell
HP
Samsung Mobile
1 Gama Electronics Magjistralja Prishtinë Shkup,
Lokacioni 1,
Ferizaj,
70000,
Kosovo
Shiko në hartë
2 Gama Electronics Rruga Prishtinë - Fushë Kosovë,
Lokacioni 2,
Prishtina,
10000,
Kosovo
Shiko në hartë
3 Gama Electronics Rr.Tirana,
Lokacioni 3,
Prizren,
20000,
Kosovo
Shiko në hartë
4 Gama Electronics Qendra Tregtare Grande Calabria,
Lokacioni 4,
Gjilan,
60000,
Kosovo
Shiko në hartë