Hekurosjet nga gorenje

Data e fillimit May 19, 2020 Data e përfundimit Jun 05, 2020

Ironia - ju ose e doni atë ose e urreni atë.

Ne mendojm për ju me super produktet tona që hekurosja me qenë sa më lehtë.

Vikendi Zbritje e ardhshme

Shpërndaje këtë zbritje

Gorenje Department Store me 6 qendra tregtare të mëdha dhe 60 dyqane të vogla në të gjithë vendin.
1 Gorenje Department Store Lokacioni 1,
Prishtina,
Veternik,
10000,
Kosovo
Shiko në hartë