Këndi Mika

Data e fillimit Feb 05, 2020 Data e përfundimit Feb 29, 2020

Kompletoni shtëpinë tuaj me kënd të përkryer dhe funksional nga Poland Mobilje.

Këndi Mika me super çmim dhe me mundësi blerje deri me 6 këste.

Gorenje Department Store

Special Holiday Feature Sale

Shpërndaje këtë zbritje

Gorenje Department Store me 6 qendra tregtare të mëdha dhe 60 dyqane të vogla në të gjithë vendin.
1 Gorenje Department Store Lokacioni 1,
Prishtina,
Veternik,
10000,
Kosovo
Shiko në hartë