Zbritje në OVS

Data e fillimit Feb 18, 2020 Data e përfundimit Feb 24, 2020

-30% ZBRITJE në artikuj të caktuar.

Gorenje Department Store

Vikendi Zbritje e ardhshme

Shpërndaje këtë zbritje

Gorenje Department Store me 6 qendra tregtare të mëdha dhe 60 dyqane të vogla në të gjithë vendin.
1 Gorenje Department Store Lokacioni 1,
Prishtina,
Veternik,
10000,
Kosovo
Shiko në hartë