Aparatet shtëpiake nga GORENJE

Data e fillimit May 18, 2020 Data e përfundimit Jun 30, 2020

SUPER OFERTË

Aparatet shtëpiake nga GORENJE .

Festa speciale Zbritje e ardhshme

Shpërndaje këtë zbritje

Gorenje Department Store me 6 qendra tregtare të mëdha dhe 60 dyqane të vogla në të gjithë vendin.
1 Gorenje Department Store Lokacioni 1,
Prishtina,
Veternik,
10000,
Kosovo
Shiko në hartë