Koleksioni i ri nga NIKE

Data e fillimit Feb 07, 2020 Data e përfundimit Feb 27, 2020

Koleksioni i ri 2020 për femra dhe meshkuj nga NIKE

Melodia px

Festa speciale Top Zbritje

Shpërndaje këtë zbritje

Melodia Px ju ofron një formë më të lehtë të blerjeve, që tani ju mund të porositni përmes Facebook-ut dhe Instagramit duke u lidhur me njërin nga agjentët tanë.
1 Melodia Px Lokacioni 1,
Prishtina,
Ferid Curri,
10000,
Kosovo
Shiko në hartë