Zbritje e madhe në brendin Adidas

Data e fillimit Feb 05, 2020 Data e përfundimit Feb 29, 2020

Zbritje e madhe në brendin Adidas. 

Cmime shumë të volitshme . 

Festa speciale Zbritje e ardhshme

Shpërndaje këtë zbritje

MINIMAX është një ndër qendrat më të mëdha dhe më të njohura tregtare në Kosovë. 
Në Minimax do të gjeni veshmbathje të brendeve me renome botërore si Nike, Adidas, Reebok, Puma, Converse, Skechers, Brugi. 
Gama e gjerë e veshmbathjeve përbëhet edhe nga brendet e njohura italiane si Alcott, Tata Italia, Iwie, Nice&Chic, Man Code, J.Hart&Bros, Piazza Italia.
 
1 MINIMAX Lokacioni 1,
Prishtina,
Rruga Ferid Curri,
10000,
Kosovo
Shiko në hartë
2 MINIMAX Lokacioni 2,
Prishtina,
Rr . UÇK,
10000,
Kosovo
Shiko në hartë