EXTRA -12% ZBRITJE

Data e fillimit Feb 13, 2020 Data e përfundimit Feb 18, 2020

MobIN

Festa speciale Zbritje e ardhshme

Shpërndaje këtë zbritje

Shtëpia e mobileve MOB IN është shtëpia më e madhe e mobileve në Kosovë dhe operon në tërë tregun e Kosovës.
1 MobIN Lokacioni 1,
Fushë Kosovë,
Rr. Nënë Tereza,
12000,
Kosovo
Shiko në hartë
2 Mobin Lokacioni 2,
Prizren,
Rr. Magjistralja Prizren-Prishtinë KM i 2-të,
20000,
Kosovo
Shiko në hartë
3 Mobin Lokacioni 3,
Pejë,
Bekim Berisha, Pejë 30000,
30000,
Kosovo
Shiko në hartë
4 Mobin Lokacioni 4,
Gjilan,
Medllin Ollbrajt, Gjilan 60000,
60000,
Kosovo
Shiko në hartë
5 Mobin Lokacioni 5,
Ferizaj,
Rr. Magjistralja Ferizaj-Shkup,
70000,
Kosovo
Shiko në hartë