JACQUES LEMANS

Data e fillimit Jun 22, 2020 Data e përfundimit Jul 11, 2020

Qafore argjendi të punuara me gurë Swarovski dhe me dizajne të veçanta për një pamje elegante dhe unike.

Të gjitha me ofertë dhe mundësi pagese deri 10 këste.

Vikendi Zbritje e ardhshme

Shpërndaje këtë zbritje

Ne jemi “ORA” N.T.P - Ndërmarrje e specializuar për shitjen dhe servisimin e orëve të dorës.
 
1 ORA - Watches & Jewelry Lokacioni 1,
Prishtina,
Rr. Ferid Curri,
10 000,
Kosovo
Shiko në hartë