Zbritje finale me çmime fantastike

Data e fillimit Feb 14, 2020 Data e përfundimit Feb 21, 2020

100% lëkurë.
 

Runners-Ks

Festa speciale Top Zbritje

Shpërndaje këtë zbritje

Shitjen e veshmbathjeve të grupmoshave dhe gjinive të ndryshme me shumicë dhe pakicë.
1 Runners-Ks Dardani/Ndër Kurriz, Perball Hotel Grandit,
Prishtina,
Perball Hotel Grandit,
10 000,
Kosovo
Shiko në hartë