ZBRITJE koleksioni i çantave

Data e fillimit May 19, 2020 Data e përfundimit Jun 30, 2020

Në ZBRITJE koleksioni i çantave për llaptop nga Samsonite dhe American Tourister.

Transporti falas në të gjithë Kosovën

Vikendi Zbritje e ardhshme

Shpërndaje këtë zbritje

Samsonite, kompani lider ne bote, per prodhimin e valixheve, çantave dhe aksesoreve per udhetim, eshte e formuar ne Denver, SHBA ne vitin 1910.
1 Samsonite Kosova,
Prishtina,
Albi Mall Pristina,
10000,
Kosovo
Shiko në hartë