Ofertë për muajin Shkurt

Data e fillimit Feb 13, 2020 Data e përfundimit Feb 18, 2020

Sencor

Festa speciale Zbritje e ardhshme

Shpërndaje këtë zbritje

SENCOR është markë e pajisjeve të vogla shtëpiake dhe elektronikës!
Sencor garanton cilësi të lartë, zgjidhje inovative dhe dizajn unik me shumë ngjyra!


 

1 Sencor Kosova,
Prishtina,
Rr. Ali Vitia Nr. 225,
10000,
Kosovo
Shiko në hartë