Ofertë për muajin Shkurt

Data e fillimit Feb 04, 2020 Data e përfundimit Feb 29, 2020

Ofertë për muajin Shkurt

Të gjitha modelet e pllakave elektrike në zbritje me garancion 2 vite

Sencor 

Festa speciale Zbritje e ardhshme

Shpërndaje këtë zbritje

SENCOR është markë e pajisjeve të vogla shtëpiake dhe elektronikës!
Sencor garanton cilësi të lartë, zgjidhje inovative dhe dizajn unik me shumë ngjyra!


 

1 Sencor Kosova,
Prishtina,
Rr. Ali Vitia Nr. 225,
10000,
Kosovo
Shiko në hartë