Smartline zbritje në karriga

Data e fillimit Jan 28, 2020 Data e përfundimit Feb 29, 2020

Eja në Smartline dhe zbulo koleksionin e karrigve të drurit
Vikendi Zbritje e ardhshme

Shpërndaje këtë zbritje

Smart Line, ofron një gamë të gjerë produktesh si: karrige, karrige zyre, tavolina, divane, tavolina ngrënie dhe ndriçues. Të gjitha këto produkte i gjeni në showroom-et tona me çmimet më ekonomike në treg.
1 SMART LINE Lokacioni 1,
Fushë Kosovë,
Zona Industriale,
10000,
Kosovo
Shiko në hartë