Maica për femra Nike

Data e fillimit May 17, 2020 Data e përfundimit May 31, 2020

Maica për femra Nike !!
Festa speciale Zbritje e ardhshme

Shpërndaje këtë zbritje

Me qëllim të arritjes së një marrëdhenieje ideale të cilësisë dhe çmimit, Sport Reality përpiqet të arrijë një marrëdhënie të ngushtë me klientit dhe përmes shitjes ofron cilësi të lartë të produkteve që plotësojnë stilin e tyre dhe përmirësojnë rezultatet sportive.
Për klientët tanë, ne kemi përgatitur një gamë të gjerë të veshjeve dhe mbathjeve sportive nga markat e njohura si Nike, Adidas, Reebok, Converse e shumë të tjera.
1 Sport Reality Kosova Albi Mall, Kati i dytë Pristina, Pallati i Rinis,
Prishtina,
-,
10 000,
Kosovo
Shiko në hartë