Zbritje në Sport Vision Kosova

Data e fillimit Jan 19, 2020 Data e përfundimit Feb 25, 2020

Përfitoni Zbritje duke blerë online & në dyqan duke filluar nga 18 deri më 25 Janar.

Sport Vision Kosova

Festa speciale Zbritje e ardhshme

Shpërndaje këtë zbritje

Sport Vision është një ndërmarrje tregtare me pakicë dhe shumicë e mallrave sportive me shumë brende dhe shumë kategori që ofron një shumëllojshmëri të gjerë të produkteve me vlerë të jashtëzakonshme të mbështetur nga ekipi profesional i shitjes dhe mbështetje pas shitjes.
1 Sport Vision Kosova Lokacioni 1,
Prishtina,
Albi Mall,
10000,
Kosovo
Shiko në hartë