Zbritje në Sport Vision

Data e fillimit May 21, 2020 Data e përfundimit Jun 30, 2020

Zbritje në Sport Vision , -20% në të gjitha porositë online në të gjithë koleksionin e ri .
Festa speciale Zbritje e ardhshme

Shpërndaje këtë zbritje

Sport Vision është një ndërmarrje tregtare me pakicë dhe shumicë e mallrave sportive me shumë brende dhe shumë kategori që ofron një shumëllojshmëri të gjerë të produkteve me vlerë të jashtëzakonshme të mbështetur nga ekipi profesional i shitjes dhe mbështetje pas shitjes.
1 Sport Vision Kosova Lokacioni 1,
Prishtina,
Albi Mall,
10000,
Kosovo
Shiko në hartë