Mantil banjoje dhe pizhame

Data e fillimit Jan 27, 2020 Data e përfundimit Feb 23, 2020

YAMAMAY - ALBI MALL
Zbritje deri në -70%

Vikendi Zbritje e ardhshme

Shpërndaje këtë zbritje

Albi Mall është qendra më e madhe dhe më moderne në Kosovë.

Aty mund të gjeni dyqane të tekstilit, restorante, fast-food, kafe bare, bowling, dyqane të kozmetikës, teknikë të bardhë, bizhuteri, barnatore, kënd i lojërave për fëmijë etj.

1 Albi Mall Rruga,
Prishtina,
Narti Binaku67 Pristina,
10000,
Kosovo
Shiko në hartë