Back

Dhëmbë Zirkoni

Postuar Sipas Albadent Postuar në Info / 0 Komente

Dhëmbët të cilët krijohen nga materiali i zirkonit jo vetëm se nuk sjellin probleme me mishrat e dhëmbëve dhe nuk bëjnë alergji,
por kanë dhe ngjyrën shumë të përafërt me dhëmbët natyralë duke qenë më estetike dhe funksionale.Materiali i Zirkonit ka këto veti:

 1.  Rezistent ndaj temperaturave të larta,
   
 2.  Rezistent ndaj goditjeve që mund të pësojë,
   
 3.  Nuk përçon elektricitet,
   
 4.  Nuk përçon të nxehtin dhe të ftohtin,
   
 5.  Përçon dritë (që e bën t’i afrohet shumë dhëmbëve natyrale),
   
 6.  Nuk prish shijen e ushqimeve,
   
 7.  Nuk jep aromë të pakëndshme në gojë,
   
 8.  Nuk dëmton mishrat e dhëmbëve,
   
 9.  Nuk është alergjik,
   
 10.  Është më i lehtë se metali.

Lajmet në fushat e personalizuara

 • hapje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë të shënuara *

Ju duhet të për të postuar komentin