Lajme

Punoi: Dr.Ass Blerim Myftiu Rreth një e treta e rasteve me demencë mund të parandalohen përmes adresimit të nëntë faktorëve që kanë të bëjnë me stilin jetësor. Demenca paraqet një çrregullim neurologjik i cili karakterizohet me humbjen e shumë aftësive të fituara apo të mësuara...

Lexo më shumë
Postuar në Financa   ,Info   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Spitali Amerikan - American Hospital Kosova
Postuar Sipas Bau Market

Maskat për fytyrë cilësohen si simbol i epokës së pandemisë, një masë mbrojtëse për virusin e padukshëm që në këtë kohë ka kapluar botën. Duke qenë se virusi COVID–19 po përhapet në një masë të madhe, dhe gjendja po bëhet edhe më kritike dita ditës, secili prej...

Lexo më shumë
Postuar në Financa   ,Info   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Bau Market

Sëmundjet e gjendrës tiroide janë ndër sëmundjet më të shpeshta në nivel global. Ato janë më të shpeshta tek popullata femërore. Ato mund të ndahen në dy grupe: sëmundje të cilat mund të shfaqen si pasojë e çrregullimit morfologjik të gjendrës tiroide dhe sëmundje të cilat...

Lexo më shumë
Postuar në Financa   ,Info   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Spitali Amerikan - American Hospital Kosova

Puna e sistemit imunitar: Zbulon dhe shkatërron Sistemi imunitar është krijuar për të zbuluar dhe shkatërruar "pushtuesit" e huaj brenda trupit si bakteret dhe viruset. Kur punon në mënyrë optimale, sistemi imunitar mund të parandalojë sëmundjen edhe kur jemi të ekspozuar ndaj mikrobeve. Disa faktorë si gjumi, dieta, stresi...

Lexo më shumë
Postuar në Financa   ,Info   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Spitali Amerikan - American Hospital Kosova
Postuar Sipas Al Trade Center

Për shumicën e njerëzve, stina e verës është e preferuara sepse temperaturat e larta ndikojnë që të kemi disponim më të mirë, t’i veshim rrobat e preferuara dhe për shumë arsye tjera. Ndonëse stinën e verës secili mundohet ta kalojë më së miri, siç duket banorët e Linda Premium...

Lexo më shumë
Postuar në Financa   ,Info   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Al Trade Center
Regjistri u gjet: 77 | 16 Faqe(t)