Lajme

Kategoria : Biznes
Postuar Sipas Albadent

Kujdesi për dhëmbët duhet të fillojë qysh në hapat e parë të jetës. E këshillueshme është të shkohet me fëmijë për vizitën e parë tek dentisti, jo më vonë se mosha 2 – 3 vjeç. Kontroll i rregullt tek dentisti dhe një higjienë e rregullt e gojës, shërbejnë për...

Lexo më shumë
Postuar në Biznes   ,Info   ,Marketing   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Albadent
Guest

Vitaminë C me tepricë? Ja se çfarë duhet të dini. Vitamina C është një lëndë ushqyese shumë e rëndësishme për organizmin. Marrja e dozave të mjaftueshme e kësaj vitamine është veçanërisht e rëndësishme për mirëmbajtjen e një sistemi imunitar të...

Lexo më shumë
Postuar në Biznes   ,Info   ,Marketing   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Spitali Amerikan - American Hospital Kosova

Kur duhet të shqetësoheni! Aritmia është një çrregullim i ritmit të rrahjeve të zemrës. Gjatë aritmisë, zemra mund të rrahë shumë shpejt, shumë ngadalë ose me një ritëm të çrregullt. Ekzistojnë shumë shkaqe por ndër më kryesoret janë sëmundjet e lindura apo...

Lexo më shumë
Postuar në Biznes   ,Info   ,Marketing   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Spitali Amerikan - American Hospital Kosova

Gjëndra Tiroide është gjëndër e cila në pjesën e përparme të qafës. Ajo përmes hormoneve te saj kontrollon metabolizmin, rritjen, dhe pjekurine, zhvillim dhe funksion të sistemit nervor, metabolizimin e yndyrnave, sheqernave, mer pjesë në sistemin kardiovaskular, hematopetik, gastrointestinal dhe gjithashtu në shtatzani...

Lexo më shumë
Postuar në Biznes   ,Info   ,Marketing   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Spitali Amerikan - American Hospital Kosova

Në spitalin Amerikan të gjitha kolecistektomitë bëhen në mënyrë laparaskopike. Spitali Amerikan është qendra e vetme në Kosovë ku mund të bëhet resekcioni i mëlçisë dhe Whipple, gjithashtu është qendra e vetme private ku përformohet ERCP. ERCP është procedure endoskopike-kirurgjikale,...

Lexo më shumë
Postuar në Biznes   ,Info   ,Marketing   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Spitali Amerikan - American Hospital Kosova
Regjistri u gjet: 23 | 5 Faqe(t)