Lajme

Kategoria : BLOG
Postuar Sipas

Padyshim se në këtë periudhë në të cilën po kalojmë, si asnjëherë më parë po e vlerësojmë rëndësinë e mjekut dhe shëndetit të mirë në përgjithësi. Shëndeti është pasuria më e vlefshme e çdo njeriu! Prandaj, ekspertët thonë se...

Lexo më shumë
Postuar në Financa   ,Info   ,BLOG   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit :
Postuar Sipas Citysale

Citysale është web platformë që ofron mundësi unike të marketingut për bizneset për promovim dhe shitje online të produkteve/shërbimeve të tyre. https://www.citysale.co/sq/index/ Mardhanje të rregullt pune me pagë baze dhe bonuse shtesë në baze të shitjes Për qytetet: Prishtinë, Prizren, Gjilan,...

Lexo më shumë
Postuar në Karrier   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Citysale
Postuar Sipas Petrol Company

Në 30-vjetorin e themelimit të Petrol Company, sonte është prezantuar Premium kartela për të gjithë ata klientë që shpenzojnë më shumë, do të kenë dyfishin e bonusit. Në shënimin e tri dekadave të themelimit, u tha se kjo kompani në Kosovë, është një realitet i zhvillimit ekonomik....

Lexo më shumë
Postuar në Info   ,Marketing   ,BLOG   ,Biznese   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Petrol Company
  • Backward
  • 1
  • Forward
Regjistri u gjet: 3 | 1 Faqe(t)