Lajme

Kategoria : Financa

Gurët në veshka formohen nga shkaqe te ndryshme, por shpesh haset fakti që; rrjedhin nga urina e koncentruar me c`rast mineralet apo kripërat e acidit në urinën tuaj kristalizohen. Ata mund të gjenden në cilendo pjese të traktit urinar nga veshket deri ne fshikezen e urinës. Meshkujt formojnë gurë më shpesh sesa femrat, në...

Lexo më shumë
Postuar në Financa   ,Info   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Spitali Amerikan - American Hospital Kosova

Gjendra e tiroides ndodhet e vendosur në pjesën e përparme të qafës, forma e secilës ngjason me krahët e një fluture. Kjo gjendër është përgjegjëse për prodhimin e hormoneve të tiroides, të cilat kanë ndikim të rëndësishëm në të gjithë indet e trupit duke ndihmuar rritjen e...

Lexo më shumë
Postuar në Financa   ,Info   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Spitali Amerikan - American Hospital Kosova
Postuar Sipas Petrol Company

Duke u regjistruar FALAS, klientët e Petrol Company përmes këtij aplikacioni përfitojnë zbritje për çdo litër të blerë deri në 8.5 cent. Klientët e Petrol Company nuk kanë pse të mbajnë në mend se sa para kanë harxhuar këtë muaj apo gjatë gjithë vitit, pasi që aplikacioni më i...

Lexo më shumë
Postuar në Financa   ,Info   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Petrol Company
Postuar Sipas Mucho

Si asnjëherë më parë, pandemia COVID-19 na ka nxitur që t’ia shtrijmë dorën njëri-tjetrit në mënyrë që t’i zbusim në maksimum pasojat. Shumë restorante në Kosovë kanë vendosur që t’i përkrahin produktet vendore, duke u furnizuar në përditshmëri me produkte organike nga kompanitë...

Lexo më shumë
Postuar në Financa   ,Info   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Mucho

Rreth Nesh  Ne vitin 1984 mishtore SHANTIRI, per here te pare ne Prizren fillon veprimtarine e saj, si mish shites ne nje dyqan prej 30m2, me vone arrijne te kalojne ne nje lokacion te re prej 130m2 ku dhe deri sot ushtrojne kete veprimtari. Puna e palodhshme dhe perkushtimi total bejne mishtoren SHANTIRI te ngritet ne nivelet me te aria ne kete zanat. Ne Prizren me nje pike te vetme te...

Lexo më shumë
Postuar në Financa   ,Info   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Mishtore Kasap “Shantiri-N”
Regjistri u gjet: 21 | 5 Faqe(t)