Lajme

Kategoria : Info
Postuar Sipas Gama Electronics

GAMA Electronics gjithmonë përkujdeset për top produktet. Por, edhe për top çmimet. Pra, në GAMA gjeni paisjet më të mira elektronike me çmime super të volitshme. Megjithatë, të gjitha këto i gjeni më 29 nëntor në pikat e GAMA Electronics për atë që është zbritja më e madhe e...

Lexo më shumë
Postuar në Biznes   ,Info   ,Marketing   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Gama Electronics
Postuar Sipas FIBULA TRAVEL AGENCY

Vetem me Fibula Vera 2020! Early Booking - First Minute! Rezervoni dhe përfitoni super çmime për Verën 2020, Antalya. Fluturimi i parë për Antalya fillon me 17.05.2020 Çdo ditë fluturime direkte për Antalya! The Art of Traveling!

Postuar në Biznes   ,Info   ,Marketing   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : FIBULA TRAVEL AGENCY
Postuar Sipas Petrol Company

Pas hapjes së restaurantit “Be Happy” në Preoc, Petrol Company brenda një harku të shkurtër kohor bën hapjen e “Be Happy”-it edhe në Arbëri, pikërisht në pikën e saj. Hapja e “Be Happy” në Lagjen Arbëri shënoi një ditë të veçantë në kalendarin e aktiviteteve të Petrol Company, të...

Lexo më shumë
Postuar në Biznes   ,Info   ,Marketing   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Petrol Company
Postuar Sipas SushiCo Kosova

Dita-ditës Kosova po pasurohet me brende prestigjioze të cilat po zgjërohen dhe po ofrojnë produktet dhe shërbimet e tyre për konsumtorët e vendit tonë. Por brendi që po hapet sot është shumë më i veçantë se të tjerët. Fjala është për SushiCo, rrjet i restauranteve që kombinon...

Lexo më shumë
Postuar në Biznes   ,Info   ,Marketing   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : SushiCo Kosova

• Auto Mita dominon industrinë e veturave të reja edhe për vitin 2018 duke mbetur pakontestueshëm lider i tregut. • Pothuajse çdo e treta veturë e re e shitur në Kosovë është nga Auto Mita.  • Lanson brendimin me showroomin e ridisenjuar për një epokë të re. Tashmë edhe zyrtarisht është konfirmuar...

Lexo më shumë
Postuar në Biznes   ,Info   ,Marketing   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Renault dhe Dacia - Auto MITA
Regjistri u gjet: 53 | 11 Faqe(t)