Lajme

Kategoria : Karrier
Postuar Sipas Citysale

Citysale është web platformë që ofron mundësi unike të marketingut për bizneset për promovim dhe shitje online të produkteve/shërbimeve të tyre. https://www.citysale.co/sq/index/ Mardhanje të rregullt pune me pagë baze dhe bonuse shtesë në baze të shitjes Për qytetet: Prishtinë, Prizren, Gjilan,...

Lexo më shumë
Postuar në Karrier   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Citysale
  • Backward
  • 1
  • Forward
Regjistri u gjet: 1 | 1 Faqe(t)