Lajme

Kategoria : Marketing

Ataku i Zemres ose Infarkti i Miokardit, eshte nje dem permanent i muskulit te zemres. “Mio” do te thote muskul, “Kardio” i referohet zemres, dhe “Infarkt” do te thote vdekje e indit si pasoje e mungeses se furnizimit me gjak. Cfare ndodh gjate infarktit te miokardit? Muskuli i zemres kerkon gjithnje nje furnizim konstant me gjak te pasur me oksigjen ne menyre qe te ushqehet. Arteriet...

Lexo më shumë
Postuar në Info   ,Marketing   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Spitali Amerikan - American Hospital Kosova
Postuar Sipas Al Trade

Al Trade Center e njohur tani për ofertat më të mëdha rreth blerjeve në kompleksin Linda Premium Residence qytetit të Prishtinës iu ofron një kompleks në nivel evropian. Meqenëse ishte 20 vjetori i themelimit të kompanisë së Al Trade Center çmimi i banesave dhe të penthouse ra deri në 20% zbritje! Nga data 1 gusht...

Lexo më shumë
Postuar në Biznes   ,Info   ,Marketing   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Al Trade

Kur thuhet nerv, duhet të kihet parasysh se ai paraqet një tel (i ngjashmë me kabllon e energjisë elektrike) i cili shtrihet që prej trurit, përgjatë trungut trunor dhe palcës së kurrizit, deri në maje të gishtave të duarve dhe të këmbëve. Nervat udhëtojnë përgjatë krahëve dhe këmbëve...

Lexo më shumë
Postuar në Info   ,Marketing   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Spitali Amerikan - American Hospital Kosova

Lëkura është organi që preket dhe ndikohet më shumë nga rrezet e diellit dhe lëkura e fëmijëve është shumë më e ndjeshme se e të rriturve. Çdo djegie nga dielli që mund të pësojmë në moshën e fëmijërisë do të lërë gjurmë duke na predispozuar në...

Lexo më shumë
Postuar në Info   ,Marketing   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Spitali Amerikan - American Hospital Kosova
Postuar Sipas Al Trade

Kompania udhëheqëse e ndërtimit dhe tregtisë me material ndërtimor, e njohur për shërbimet e saja profesionale dhe me cilësi të lartë feston 20 vjetorin e themelimit. Gjatë këtyre 20 viteve ne punuam me përkushtim për të sjellur tek ju mundësi të reja të jetesës me stile ndërkombëtare. Ky...

Lexo më shumë
Postuar në Biznes   ,Info   ,Marketing   |  Komente (0) |  Emri i Biznesit : Al Trade
Regjistri u gjet: 51 | 11 Faqe(t)