Duks nga brendi REEBOK

Data e fillimit Jun 01, 2020 Data e përfundimit Jun 07, 2020

Seria e numrave XS deri në L në zbritje 29.00€ nga 59.90€.
Vikendi Zbritje e ardhshme

Shpërndaje këtë zbritje

MINIMAX është një ndër qendrat më të mëdha dhe më të njohura tregtare në Kosovë. 
Në Minimax do të gjeni veshmbathje të brendeve me renome botërore si Nike, Adidas, Reebok, Puma, Converse, Skechers, Brugi. 
Gama e gjerë e veshmbathjeve përbëhet edhe nga brendet e njohura italiane si Alcott, Tata Italia, Iwie, Nice&Chic, Man Code, J.Hart&Bros, Piazza Italia.
 
1 MINIMAX Lokacioni 1,
Prishtina,
Rruga Ferid Curri,
10000,
Kosovo
Shiko në hartë
2 MINIMAX Lokacioni 2,
Prishtina,
Rr . UÇK,
10000,
Kosovo
Shiko në hartë